Aktuellt

Vi saknar er!

Hela UMSE-styrelsen saknar dig och alla övriga medlemmar och den trevliga samvaron med er. Men nu planerar vi för fullt med ett vårprogram med föreläsningar som kommer att ges på distans via länk. Mera information om detta kommer fortlöpande, även som medlemsbrev. SE NEDAN!

Till dess, sköt om er så att vi kan träffas på vanligt sätt så snart som möjligt!

Anna-Karin Östling Sjöstrand, ordförande

Senaste nytt

2021-05-22

Föreläsningen ”Trädgårdsinspiration inför sommaren” med Mona Davis blev tyvärr försenad p g a inspelningstekniska orsaker. Den kommer troligen att läggas ut lördag afton 22/5. Medlemsbrev med länk kommer.

Därmed är vårens digitala föreläsarprogram avslutat. Hoppas ni som följt programmet uppskattat dessa aktiviteter! Nu pågår planering inför hösten 2021, förhoppningsvis ”i vanlig ordning”, dvs med fysiska träffar i aulan på Folkuniversitetet. Men en och annan digital föreläsning kommer parallellt att erbjudas även till hösten!

Tidigare information

Alldeles snart! Jo, det är sant, nu presenterar UMSE vårens digitala föreläsningar för våra medlemmar. Det blir en mångsidig karta på intressanta inblickar i konst, kultur, geografi, miljö mm. Dessutom parat med duktiga föreläsare, några av dem redan kända av er.

Klicka på menyknappen ”Program”, så uppenbaras föreläsarprogrammet, också med lite information om föreläsningstid så att ni kan planera tittandet/lyssnandet.

Länk till YouTube för respektive föreläsning kommer att skickas via medlemsbrev i god tid innan föreläsningen läggs ut. Nu kan det säkert vara så att ett antal medlemmar känner sig osäkra hur man via sina datorer, plattor eller mobiler kommer åt det hela. har ni funderingar kring detta, skicka ett mail till vår styrelsemedlem, Jan Johansson, adress jan@ordpolen.se

Lycka till med deltagandet, hoppas det fungerar med digitala och så ses vi förhoppningsvis till hösten i ”vanlig ordning”!