Aktuellt

Vi saknar er!

Hela UMSE-styrelsen saknar dig och alla övriga medlemmar och den trevliga samvaron med er. Men nu planerar vi för fullt med ett vårprogram med föreläsningar som kommer att ges på distans via länk. Mera information om detta kommer fortlöpande, även som medlemsbrev. SE NEDAN!

Till dess, sköt om er så att vi kan träffas på vanligt sätt så snart som möjligt!

Anna-Karin Östling Sjöstrand, ordförande

Senaste nytt

2021-04-08

På fredag 9 april publiceras den digitala föreläsningen med Bodil Jönsson, ”Tid för trygghet och tillit”. Länk till medlemmar utskickad. Njut av vårvärme och föreläsning!

2021-03-25

I morgon (26/3) publiceras nästa digitala föreläsning, Esa Martilla om ”Italiensk design under 1900-talet”. Medlemsbrev med länk till föreläsningen utskickad. Hoppas det blir ett välkommet inslag i våraktiviteterna!

2021-03-18

Dags för tredje digitala föreläsningen, start fredag 19 mars, denna gång med Karin Larsson, ”Ett urval av mina favoritdikter”. Se medlemsutskick med angivande av länk och för kommande föreläsning, se Program.

Nu har det kommit igång! Men hur funkar det? Skicka gärna synpunkter till vår medlemsansvarig, cathrina.strandberg@gmail.com

Har ni problem med åtkomst till föreläsningarna, hör av er till medlemsansvarig cathrina.strandberg@gmail.com eller om det gäller tekniken till Jan Johansson (producentansvarig), jan@ordpolen.se.

För kommande digitala föreläsningar (se Program) skickas ny länk ut via medlemsutskick några dagar innan. Hoppas ni uppskattar dessa digitala aktiviteter när vi inte kan träffas på sedvanligt sätt!

Tidigare information

Alldeles snart! Jo, det är sant, nu presenterar UMSE vårens digitala föreläsningar för våra medlemmar. Det blir en mångsidig karta på intressanta inblickar i konst, kultur, geografi, miljö mm. Dessutom parat med duktiga föreläsare, några av dem redan kända av er.

Klicka på menyknappen ”Program”, så uppenbaras föreläsarprogrammet, också med lite information om föreläsningstid så att ni kan planera tittandet/lyssnandet.

Länk till YouTube för respektive föreläsning kommer att skickas via medlemsbrev i god tid innan föreläsningen läggs ut. Nu kan det säkert vara så att ett antal medlemmar känner sig osäkra hur man via sina datorer, plattor eller mobiler kommer åt det hela. har ni funderingar kring detta, skicka ett mail till vår styrelsemedlem, Jan Johansson, adress jan@ordpolen.se

Lycka till med deltagandet, hoppas det fungerar med digitala och så ses vi förhoppningsvis till hösten i ”vanlig ordning”!